//cdn.globalso.com/fortune-parts/qpjx.1.jpg
//cdn.globalso.com/fortune-parts/qpjx02.jpg
//cdn.globalso.com/fortune-parts/qpjx.3.jpg

Fortune Group - Perusahaan Cina sing berkembang kanthi apik ing industri mesin mobil lan konstruksi kanthi umur 36 taun.Produk pabrik sing diduweni nyedhiyakake kanggo merek mesin OEM kaya Mercedes Benz, Weichai, Sino Truck, KOBELCO, SHANTUI dll ...

Kaluwihan Kita

Pelanggan kita

KOBELCO
logo
Mercedes-Benz
SHANTUI
WEICHAI